P

Pierogi z borówkami

Pierogi z borówkami

Pyszne, słodziutkie pierogi z borówkami, ale bez cukru. Zamiast cukru użyłam syropu z agawy. Pierogi polane odrobiną masła i słodką śmietanką 18%. Propozycja na letni obiad lub podwieczorek, dla całej rodzinki. Jeśli śmietankę zastąpicie bitą śmietaną otrzymacie danie na deser 🙂 Polecam w sezonie na borówki, który już się zaczął. I pamiętajcie, że borówki to superfood!

 

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz