W

Wieniec bezowy z świątecznymi owocami leśnymi

Po ogromnym sukcesie “Wigilijnego wieńca bezowego“, postanowiłam zrobić kolejny wieniec bezowy, tym razem mniejszy – bo z 4 białek. Wymyśliłam do niego świąteczne owoce leśne w żelu (o tej porze używam mrożonych), które zagotowuje w naparze herbacianym właśnie z owoców leśnych. Dzięki temu w sposób naturalny wzmacniam smak samych owoców. Owoce aromatyzuję ciemnym rumem, cynamonem i przyprawą piernikową. Pychotka! 

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.