G

Granola migdałowa z sezamem

Chrupiąca granola migdałowa z sezamem pieczona w piekarniku z dodatkiem masła migdałowego. Prosta i szybka w przygotowaniu. Idealna na śniadanie, np. z owocamijogurtem, mlekiem lub jako posypka do lodów, ciast i deserów.

Ja uwielbiam jadać granolę na śniadanie z jogurtem naturalnym, startym jabłkiem i syropem klonowym. Polecam również “Szybką granolę z patelni“, “Granolę z sezamem, pestkami dyni i cynamonem“, “Granolę z chia, dynią i siemieniem lnianym“.

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz