Back to home
Kanapki , Kolacje , Kuchnie świata , Proste i łatwe , Śniadania , Szybkie dania , Warzywa , Wegetariańskie , Zdrowe dania

Grzanki z awokado i Halloumi, posypane prażonym słonecznikiem

Grzanki z awokado i Halloumi, posypane prażonym słonecznikiem
Automatic translations provide by Google and Bing
Autor: Ania, 14 marca 2018
Szakszuka
Panierowana kalarepka
DODAJ KOMENTARZ PONIŻEJ
Chcesz komentować jako gość?
Zaznacz opcję "Wolę pisać jako gość", która pojawi się, gdy wpiszesz komentarz, a następnie klikniesz w pole "Nazwa" (Twój adres e-mail nie będzie widoczny). » więcej informacji
O mnie
Hej, mam na imię Ania.
Prowadzę bloga wg zasady: "najpierw należy poznać klasykę, aby móc tworzyć własne dzieła". Dlatego uwielbiam zgłębiać wiedzę naukową, uczyć się od największych światowych autorytetów, przerabiać masterclass'y. Poznaję tajniki, techniki gotowania. Uczę się jak wydobywać maksimum smaku z produktu i jak poprawnie go traktować. Jestem przeciwniczką sztucznych dodatków, sklepowych gotowców typu instant, fixów-śmiksów. Cenię sezonowość, lokalne i świeże produkty. Lubię zdrowo gotować na co dzień, ale od święta trochę "zgrzeszyć" ;) Jestem mamą, żoną i pracuje na pełen etat, dlatego najczęściej gustuję w prostych i szybkich daniach. W weekendy rozwijam skrzydła i gotuję bardziej ambitnie. Nie eksperymentuję w kuchni bez odpowiedniej wiedzy. Produktów nie łączę przypadkowo. Uwielbiam nonstop dociekać "po co", "na co" i "dlaczego". Moja kuchnia musi być pyszna i taka właśnie jest Moja Delicja! Wszystkie zdjęcia są mojego autorstwa i nie wyrażam zgody na ich kopiowanie.
Signature
Reklamy
Instagram

@mojadelicja

Użytkowanie Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. więcej informacji

Szanowni Państwo, w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Zamknij

Przeczytaj poprzedni wpis:
Pieczona pierś z indyka + historia mojego przepisu

Przeglądając ostatnią Fit książkę Gordona Ramsay'a napotkałam przepis na piersi z indyka w panierce z płatków owsianych. Zdjęcie było bardzo apetyczne, więc postanowiłam, że zaserwuje...

Zamknij