P

Pesto z zielonego groszku – wielkanocna pasta bez jajek

Pesto z zielonego groszku - wielkanocna pasta bez jajek

Z jakim kolorem kojarzy się Wam Wielkanoc? Mnie z żółtym i zielonym. Dlatego, gdy zobaczyłam w jednym z programów kulinarnych pesto z zielonego groszku, stwierdziłam, że przepis ten idealnie będzie pasować w okresie świątecznym.

Pesto z zielonego groszku to świetna pasta do kanapek. Pasta jest bez jajek, więc jeśli nie macie pomysłu czym uzupełnić menu wielkanocne, bogate już w jajeczne potrawy, to polecam kanapki z pastą z zielonego groszku.

Pięknie się będą prezentować na wielkanocnym stole. Podane na chrupiących grzankach z pewnością znajdą swoich amatorów. Jeśli nie jesteście smakoszami oliwy z oliwek użyjcie oleju rzepakowego, gdyż smak oliwy jest dość wyczuwalny.

 

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz

Masz konto? Zaloguj się. Chcesz założyć konto? Zarejestruj się!

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *