Back to home
.
Kanapki , Kolacje , kuchnia włoska , Kuchnie świata , Proste i łatwe , Śniadania , Święta , Wegetariańskie , Wielkanoc , Zdrowe dania

Pesto z zielonego groszku – wielkanocna pasta bez jajek

Pesto z zielonego groszku – wielkanocna pasta bez jajek
Automatic translations provide by Google and Bing

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

O mnie
Hej, mam na imię Ania.
Wyznaję zasadę: "najpierw należy poznać klasykę, aby móc tworzyć własne dzieła". Dlatego uwielbiam zgłębiać wiedzę naukową, uczyć się od największych światowych autorytetów, przerabiać masterclass'y. Poznaję tajniki, techniki gotowania. Uczę się jak wydobywać maksimum smaku z produktu i jak poprawnie go traktować. Jestem przeciwniczką sztucznych dodatków, sklepowych gotowców typu instant, fixów-śmiksów. Cenię sezonowość, lokalne i świeże produkty. Lubię zdrowo gotować na co dzień, ale od święta trochę "zgrzeszyć" ;) Jestem mamą, żoną i pracuje na pełen etat, dlatego najczęściej gustuję w prostych i szybkich daniach. W weekendy rozwijam skrzydła i gotuję bardziej ambitnie. Nie eksperymentuję w kuchni bez odpowiedniej wiedzy. Produktów nie łączę przypadkowo. Uwielbiam non stop dociekać "po co", "na co" i "dlaczego". Moja kuchnia musi być pyszna i taka właśnie jest Moja Delicja! Wszystkie zdjęcia są mojego autorstwa i nie wyrażam zgody na ich kopiowanie.
Signature
Kategorie
Reklamy
Udostępnij
Przypnij
Tweetnij
WhatsApp
Email
Przeczytaj poprzedni wpis:
Zdrowy deser z jogurtem, mrożonymi jagodami i granolą

Od kiedy odkryłam jakiś czas temu granolę robioną na patelni - czyli domowe Musli Crunchy bardzo często jej używam. Jest błyskawiczna do przygotowania, chrupiąca, słodka i zdrowa....

Zamknij