P

Pasta z nasion słonecznika i ricotty

Pasta z nasion słonecznika

Prosta pasta z nasion słonecznika i ricotty z dodatkiem soku z cytryny i tahini. Idealna w kanapkach, na grzankach czy jako dip do chrupiących warzyw lub krakersów.

Słonecznik koniecznie należy uprażyć, dzięki temu wydobywamy z niego przepyszny, orzechowy aromat. Pasta jest delikatna i łagodna w smaku. W konsystencji przypomina serki w kubeczkach, szczególnie o smaku orzechowym. Polecam również inne przepisy na “Pasty do kanapek“.

 

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz