K

Książka z moimi 55 przepisami na Desery i Przetwory bez cukru

Dodaj do Ulubionych

Owocowe historie. Desery i Przetwory bez cukru” to najnowsza książka, której jestem współautorem. Specjalnie na jej potrzeby przygotowałam i samodzielnie sfotografowałam 55 pysznych potraw z owocami w roli głównej, w tym 35 deserów i 20 przetworów w wersji bez białego cukru.

Znajdziecie w niej m.in. moje przepisy na torcik gofrowy i torcik z pankejków, tarty, trufle, surowe pączki, lody, sorbety, budynie, batony, galaretki, ciasteczka, muffinki, ciasta, serniki, owoce zapiekane na różne sposoby, desery w szklaneczkach, musy. Z przetworów: 3 rodzaje powideł śliwkowych, dżemy, konfitury, kompoty, masła owocowe, musy owocowe, chutneye czy musztardę z gruszek. W książce znajdziecie wiele zdrowych pozycji, wegetariańskich, wegańskich czy bez glutenu. Do książki z bloga trafił przepis na:

Na potrzeby książki przerobiłam również mój przepis na najpopularniejsze na blogu “Ciasto bananowe” oraz “Tartę z malinami na kruchym, orzechowym cieście z malinową pianką” na wersję bez cukru. Na moim Instagramie  w zapisanych relacjach, możecie podejrzeć jak wyglądała praca nad książką.

Książka “Owocowe historie. Desery i Przetwory bez cukru” zawiera ponad 130 przepisów, w tym 55 jest mojego autorstwa. Lista moich przepisów pokrywa się ze spisem zdjęć na końcu książki, więc łatwo odnajdziecie w niej moje pozycje. Książka dostępna jest w księgarniach stacjonarnych oraz internetowych. Możecie ją zakupić również tutaj.

 

 

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.
KategorieBez kategorii

Dodaj komentarz

Masz konto? Zaloguj się. Chcesz założyć konto? Zarejestruj się!

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *