Surówka z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka to klasyk kuchni polskiej. W moim domu rodzinnym była obowiązkowym dodatkiem do ryby, serwowanej w piątek na obiad. Lubię do niej dodawać kminek, który wspomaga nasze trawienie, ale jeśli nie przepadacie zanim, możecie go pominąć.
Surówka z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka to bomba witaminowa, pełna witaminy C. Zadba o naszą odporność, szczególnie potrzebną w sezonie jesienno-zimowym. Po inne przepisy na surówki zapraszam tutaj.
Będzie mi miło, jak cykniesz zdjęcie i pochwalisz się nim w komentarzach poniżej. W mediach społecznościowych taguj #mojadelicja i oznaczaj @mojadelicja.
Rodzynkowiec - ciasto z rodzynkami dla dorosłych na dużą blachę. Mięciutki i delikatny biszkopt kakaowy przełożony czekoladową masą budyniową, oblany grubą warstwą polewy czekoladowej z...