W

Wielkanocne muffiny bananowe z kokosem i daktylami

Proste i szybkie wielkanocne muffiny bananowe z kokosem i daktylami, udekorowane bitą śmietaną i kolorowymi jajeczkami. Ciasto na muffinki jest bez białego cukru. Zamiast niego jest miód i słodycz pochodząca z dojrzałych bananów.

Muffinki przygotowane wg mojej ulubionej metody bez miksera. Bitą śmietaną dekorujemy bezpośrednio przed podaniem. Upieczone muffinki bez dekoracji można zamrozić. Zamrożone wyciągamy na blat i czekamy, aż nabiorą temperatury pokojowej. Można je wyciągnąć wieczorem, aby rano mieć na śniadanie, do pracy lub szkoły.

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz