S

Szakszuka z fasolką czarne oczko

Kolejna wersja przepysznego, wegetariańskiego dania, jakim jest Szakszuka. Tym razem z porcją białka w postaci malutkiej fasolki czarne oczko.

Czym jest Szakszuka pisałam przy okazji podstawowej wersji Szakszuki bez fasolki.

My najczęściej Szakszukę jemy na obiad, ze świeżą bagietką posmarowaną masłem, ale jajka z fasolą i warzywami świetnie się sprawdzą zarówno na śniadanie, jak na kolację.

Szakszukę z fasolką czarne oczko
polecam szczególnie w sezonie na czerwoną paprykę i dojrzałe pomidory.

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.
Loading...

Dodaj komentarz