Back to home
.
Dodatki do obiadu , Sałatki i surówki , Warzywa , Wegańskie , Wegetariańskie , Zdrowe dania

Pieczona papryka bez skórki

Pieczona papryka bez skórki
Automatic translations provide by Google and Bing
1 Comment

    Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

    O mnie
    Hej, mam na imię Ania.
    Wyznaję zasadę: "najpierw należy poznać klasykę, aby móc tworzyć własne dzieła". Dlatego uwielbiam zgłębiać wiedzę naukową, uczyć się od największych światowych autorytetów, przerabiać masterclass'y. Poznaję tajniki, techniki gotowania. Uczę się jak wydobywać maksimum smaku z produktu i jak poprawnie go traktować. Jestem przeciwniczką sztucznych dodatków, sklepowych gotowców typu instant, fixów-śmiksów. Cenię sezonowość, lokalne i świeże produkty. Lubię zdrowo gotować na co dzień, ale od święta trochę "zgrzeszyć" ;) Jestem mamą, żoną i pracuje na pełen etat, dlatego najczęściej gustuję w prostych i szybkich daniach. W weekendy rozwijam skrzydła i gotuję bardziej ambitnie. Nie eksperymentuję w kuchni bez odpowiedniej wiedzy. Produktów nie łączę przypadkowo. Uwielbiam non stop dociekać "po co", "na co" i "dlaczego". Moja kuchnia musi być pyszna i taka właśnie jest Moja Delicja! Wszystkie zdjęcia są mojego autorstwa i nie wyrażam zgody na ich kopiowanie.
    Signature
    Kategorie
    Reklamy
    Udostępnij
    Przypnij
    Tweetnij
    WhatsApp
    Email
    Przeczytaj poprzedni wpis:
    Lemon Curd – czyli bajeczny, krem cytrynowy

    Kiedy skosztowałam pierwszy raz Lemon Curd, z którym robiłam sernik cytrynowy, od razu się w nim zakochałam. Przyznam szczerze, że wcześniej kompletnie nie rozumiałam zachwytów...

    Zamknij