P

Pesto z natki marchewki

Proste pesto z natki marchewki wzbogacane odrobiną listków bazylii, z orzechami nerkowca, czosnkiem i oliwą extra vergine.

Świetny sposób na wykorzystanie naci z młodej marchewki, która często ląduje w koszu. Pesto możemy stosować na kanapkach zamiast masła, na grzankach lub w makaronach. Polecam również “Pesto pietruszkowe z prażonym słonecznikiem” lub “Pesto pietruszkowe z orzechami nerkowca”. A jeśli interesuje Was przepis na pesto z bazylii, znajdziecie je w przepisie na “Kanapeczki z ciasta francuskiego z bazyliowym pesto i pomidorkiem“.

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz