C

Ciasto z rabarbarem i kruszonką – bez miksera

Ciasto z rabarbarem i kruszonką

Przepyszne, proste i szybkie Ciasto z rabarbarem i kruszonką, które zrobicie bez użycia miksera to moja kolejna, własna receptura z jakiej jestem mega dumna 🙂 Nie trzeba składników wyciągać wcześniej z lodówki, nie trzeba niczego ucierać czy miksować. Wystarczy tylko wymieszać, pokroić i upiec.

Połączenie kwaskowatego rabarbaru z lekko cytrynowym mięciutkim ciastem i chrupiącą, słodką kruszonką jest po prostu niebiańskie. Ciasto po upieczeniu znika w mgnieniu oka. Trudno mu się oprzeć. Koniecznie wypróbujecie i dajcie znać czy prostota przygotowania i smak “Ciasta z rabarbarem i kruszonką” przypadły Wam do gustu 🙂

Oceń przepis!
Średnia: 5,00 (1 279 głosów) 1 279 głosy, średnia: 5,00 z 51 279 głosy, średnia: 5,00 z 51 279 głosy, średnia: 5,00 z 51 279 głosy, średnia: 5,00 z 51 279 głosy, średnia: 5,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz