C

Ciasto z rabarbarem i kruszonką – bez miksera

Ciasto z rabarbarem i kruszonką

Przepyszne, proste i szybkie Ciasto z rabarbarem i kruszonką, które zrobicie bez użycia miksera to moja kolejna, własna receptura z jakiej jestem mega dumna 🙂 Nie trzeba składników wyciągać wcześniej z lodówki, nie trzeba niczego ucierać czy miksować. Wystarczy tylko wymieszać, pokroić i upiec.

Połączenie kwaskowatego rabarbaru z lekko cytrynowym mięciutkim ciastem i chrupiącą, słodką kruszonką jest po prostu niebiańskie. Ciasto po upieczeniu znika w mgnieniu oka. Trudno mu się oprzeć. Koniecznie wypróbujecie i dajcie znać czy prostota przygotowania i smak “Ciasta z rabarbarem i kruszonką” przypadły Wam do gustu 🙂

Oceń przepis!
Średnia: 5,00 (1 279 głosów) 1 279 głosy, średnia: 5,00 z 51 279 głosy, średnia: 5,00 z 51 279 głosy, średnia: 5,00 z 51 279 głosy, średnia: 5,00 z 51 279 głosy, średnia: 5,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz

Masz konto? Zaloguj się. Chcesz założyć konto? Zarejestruj się!

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *