B

Brownie piernikowe z żurawiną

Brownie piernikowe z żurawiną

Pyszne, delikatnie świąteczne “Brownie piernikowe z żurawiną“. Chrupiące na wierzchu, mokre i ciągnące w środku. Dodatek przyprawy do piernika i suszonej żurawiny sprawia, że brownie w takiej formie świetnie sprawdzi się na świątecznym stole.

Rodzaj czekolady, jaki użyjecie do Brownie jest kluczowy. Użycie czekolady gorzkiej o ok. 70% zawartości kakao, sprawi, że brownie będzie mocno czekoladowe i bardziej gorzkie. Słodszą wersję otrzymacie w przypadku użycia czekolady ok. 60%. Polecam na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia!

Polecam również przepis  na “Najlepsze Brownie na świecie – World’s Best Brownies”. Po inne przepisy z czekoladą w roli głównej zapraszam tutaj.

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz

Masz konto? Zaloguj się. Chcesz założyć konto? Zarejestruj się!

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *