Z

Zupa koperkowa z kaszą pęczak

Zupa koperkowa to przepyszna letnio-jesienna prosta zupa. Kiedy stragany obfitują w dorodne pęczki koperku, warto je wówczas kupić i ugotować koperkową na obiad lub kolację.

Dzisiejsza propozycja to “Zupa koperkowa z kaszą pęczak” z dodatkiem warzyw i ziemniaków. Gotowana bez bulionu lub rosołu. Polecam również przepis na “Zupę koperkową” na chudym, domowym rosole lub bulionie warzywnym oraz inne przepisy na “Zupy”.

Oceń przepis!
Średnia: 5,00 (1 głosów) 1 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz

Masz konto? Zaloguj się. Chcesz założyć konto? Zarejestruj się!

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *