Z

Zupa koperkowa z kaszą pęczak

Zupa koperkowa to przepyszna letnio-jesienna prosta zupa. Kiedy stragany obfitują w dorodne pęczki koperku, warto je wówczas kupić i ugotować koperkową na obiad lub kolację.

Dzisiejsza propozycja to “Zupa koperkowa z kaszą pęczak” z dodatkiem warzyw i ziemniaków. Gotowana bez bulionu lub rosołu. Polecam również przepis na “Zupę koperkową” na chudym, domowym rosole lub bulionie warzywnym oraz inne przepisy na “Zupy”.

Oceń przepis!
Średnia: 5,00 (1 głosów) 1 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz