W

Wegetariański gulasz z batatami i czerwoną fasolą

Kolejne jednogarnkowe danie obiadowe pełne zdrowych składników, zaliczanych do tzw. “superfoods”. Wegetariański gulasz z batatami i czerwoną fasolą. Danie bez mięsa, bez glutenu, bez nabiału. Świetne dla wegan. 

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz

Masz konto? Zaloguj się. Chcesz założyć konto? Zarejestruj się!

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *