T

Tosty z masłem orzechowym, borówkami i bananem

Tosty z masłem orzechowym, borówkami i bananem

Przepyszne wegańskie śniadanko na słodko, czyli chrupiące tosty z masłem orzechowym, borówkami i bananem, polane syropem klonowym. Pożywne i zdrowe, szczególnie jeśli wymienimy białe pieczywo na pełnoziarniste.

Dla nas najlepsze na chlebie graham, ale sprawdzą się na każdym pieczywie o delikatnym smaku. Grzanki przypiekam dosłownie na kroplach oliwy, choć można również bez.

Polecam również wegańskie grzanki na wytrwanie, czyli “Tosty z masłem z nerkowców i awokado“.

Oceń przepis!
Średnia: 5,00 (1 głosów) 1 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.
Loading...

Dodaj komentarz