S

Sałatka z fetą, pestkami dyni i winogronami

Sałatka z fetą, pestkami dyni i winogronami

Sałatka z fetą, pestkami dyni i winogronami polana dressingiem miodowo-musztardowym. Świetna na lunch, do pracy lub szkoły, czy na kolację. Jeśli chcemy zabrać sałatkę na wynos należy dressing zabrać osobno i polać nim sałatkę bezpośrednio przed spożyciem. Można też dressing wlać na dno dużego słoika, ułożyć wszystkie składniki sałatki, zaczynając od sera feta a kończąc na liściach i wymieszać bezpośrednio przed spożyciem.n
Polecam również inne przepisy na sałatki.

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz

Masz konto? Zaloguj się. Chcesz założyć konto? Zarejestruj się!

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *