M

Mleko ryżowe kakaowe (czekoladowe)

Mleko ryżowe kakaowe (czekoladowe)
Dodaj do Ulubionych

Dla wszystkich tych, którzy nie mogą spożywać mleka zwierzęcego w żadnej postaci podałam dzisiaj przepis na Domowe mleko ryżowe. Na jego bazie można przygotować wiele wegańskich dań. Można również przygotować Mleko ryżowe kakaowe (czekoladowe).
Mnie powiem szczerze smakiem nie rzuciło na kolana, ale to głównie przez to, że jestem “mlekowcem” i uwielbiam prawdziwe kakao na prawdziwym mleku 🙂

Składniki na mleko ryżowe kakaowe:

(3-4 porcje)

 

Przygotowanie:

Przepis na domowe Mleko ryżowe znajduje się tutaj.

Zmiksować mleko ryżowe z kakaem i miodem.
Przelać do szklanek. Od razu podawać.
Ja preferuje mleko ryżowe kakaowe na ciepło, dlatego przed podaniem delikatnie je podgrzewam.

 

Mleko ryżowe kakaowe (czekoladowe)

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz

Masz konto? Zaloguj się. Chcesz założyć konto? Zarejestruj się!

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *