M

Makaron z sosem z brokułu i zielonego groszku

Makaron z sosem z brokułu i zielonego groszku, aromatyzowany świeżą miętą, podany z wędzonym łososiem. Wędzonego łososia podaję w kawałkach na talerzu. Ciepło makaronu delikatnie go zetnie. Natomiast jeśli chcecie bardziej ściętego łososia, możecie kawałki wrzucić do sosu przed wyłożeniem na makaron.

Do sosu z brokułu i zielonego groszku podałam mój ulubiony makaron Bavette, ale w tym daniu świetnie sprawdzą się inne makarony, takie jak orecchiette, świederki, kokardki, tagliatelle, pappardelle. Jeśli szukacie innych przepisów na dania z makaronem zapraszam tutaj. Polecam również mój ulubiony przepis na “Makaron z awokado“.

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz