Back to home
.
Boże Narodzenie , Dania obiadowe , Dla dzieci , Dodatki do obiadu , Kolacje , Obiady bez mięsa , Święta , Wegetariańskie

Kruche pieczone pierożki wigilijne z kapustą i pieczarkami

Kruche pieczone pierożki wigilijne z kapustą i pieczarkami
Automatic translations provide by Google and Bing
1 Comment

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

O mnie
Hej, mam na imię Ania.
Wyznaję zasadę: "najpierw należy poznać klasykę, aby móc tworzyć własne dzieła". Dlatego uwielbiam zgłębiać wiedzę naukową, uczyć się od największych światowych autorytetów, przerabiać masterclass'y. Poznaję tajniki, techniki gotowania. Uczę się jak wydobywać maksimum smaku z produktu i jak poprawnie go traktować. Jestem przeciwniczką sztucznych dodatków, sklepowych gotowców typu instant, fixów-śmiksów. Cenię sezonowość, lokalne i świeże produkty. Lubię zdrowo gotować na co dzień, ale od święta trochę "zgrzeszyć" ;) Jestem mamą, żoną i pracuje na pełen etat, dlatego najczęściej gustuję w prostych i szybkich daniach. W weekendy rozwijam skrzydła i gotuję bardziej ambitnie. Nie eksperymentuję w kuchni bez odpowiedniej wiedzy. Produktów nie łączę przypadkowo. Uwielbiam non stop dociekać "po co", "na co" i "dlaczego". Moja kuchnia musi być pyszna i taka właśnie jest Moja Delicja! Wszystkie zdjęcia są mojego autorstwa i nie wyrażam zgody na ich kopiowanie.
Signature
Kategorie
Reklamy
Udostępnij2
Przypnij127
Tweetnij
WhatsApp
Email
129 Udostępnień
Przeczytaj poprzedni wpis:
Krokiety z kapustą i pieczarkami – sposób na resztki z gotowania bulionu

Gotując ostatnio bulion warzywny z dodatkiem pieczarek wg tego przepisu, otrzymałam bardzo esencjonalne warzywa (dla przypomnienia bulion gotowany jest z warzyw odpowiednio pociętych, dzięki temu wydobywamy...

Zamknij