Z

Zakwas na barszcz

Zakwas na barszcz

Kiszonki to nasza tajna broń w sezonie jesienno-zimowym. Idealnie wspomagają naszą odporność. Wartościowe są nie tylko kiszone warzywa, ale również woda pochodząca z kiszenia. Nie wylewaj zatem, a wypijaj wodę z kiszonej kapusty czy kiszonych ogórków.

Świetny dla naszego zdrowia jest również Zakwas na barszcz. Wypijany codziennie wzmocni nasz organizm. Polecam przygotować kilka słoików zakwasu. Taki zakwas z buraków możemy również wykorzystać podczas gotowania barszczu.

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz