K

Krakersy z serkiem i łososiem

Krakersy z serkiem i łososiem

Prosta i pyszna przekąska. Idealna podczas wizyty niespodziewanych gości, jak również na wszelkie małe lub większe imprezy. Sprawdzi się również podczas domowego Sylwestra.

Krakersy z serkiem i łososiem to słone i chrupiące ciastka, z porcją farszu na jeden gryz. Jako, iż łosoś sam w sobie jest mdły, farsz przygotowuję z dodatkiem chrzanu ze słoiczka i koperku, które perfekcyjnie komponują się z łososiem.

Krakersy z serkiem i łososiem bezpośrednio przed podaniem polecam oprószyć świeżo tartym chrzanym, który doda odrobiny mocy 🙂 Jeśli nie masz świeżego chrzanu, możesz wycisnąć odrobinę chrzanu ze słoiczka wielkości groszku na każdego krakersa (np. przy pomocy jednorazowych, małych worków cukierniczych).

 

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.
Loading...

Dodaj komentarz