P

Pieczone polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce

Pieczone polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce

Chrupiące polędwiczki z piersi kurczaka panierowane w świeżo tartym serze pecorino, wymieszanym z bułką tartą i świeżym tymiankiem. Jeśli nie macie świeżego tymianku lub nie przepadacie za jego smakiem w połączeniu z drobiem, możecie go całkiem pominąć.

Polędwiczki przed panierowaniem marynowane są w mleku z octem (można zastąpić maślanką), dzięki czemu mięso jest kruche i delikatne

Oceń przepis!
Średnia: 4,00 (2 głosów) 2 głosy, średnia: 4,00 z 52 głosy, średnia: 4,00 z 52 głosy, średnia: 4,00 z 52 głosy, średnia: 4,00 z 52 głosy, średnia: 4,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz

Masz konto? Zaloguj się. Chcesz założyć konto? Zarejestruj się!

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *