P

Pieczone polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce

Pieczone polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce

Chrupiące polędwiczki z piersi kurczaka panierowane w świeżo tartym serze pecorino, wymieszanym z bułką tartą i świeżym tymiankiem. Jeśli nie macie świeżego tymianku lub nie przepadacie za jego smakiem w połączeniu z drobiem, możecie go całkiem pominąć.

Polędwiczki przed panierowaniem marynowane są w mleku z octem (można zastąpić maślanką), dzięki czemu mięso jest kruche i delikatne

Oceń przepis!
Średnia: 4,00 (2 głosów) 2 głosy, średnia: 4,00 z 52 głosy, średnia: 4,00 z 52 głosy, średnia: 4,00 z 52 głosy, średnia: 4,00 z 52 głosy, średnia: 4,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz