Z

Zupa gulaszowa z wołowiną, czerwoną papryką, batatami i fasolą

Zupa gulaszowa z wołowiną, czerwoną papryką, batatami i fasolą

Rozgrzewająca, sycąca zupa gulaszowa z chudą wołowiną, rozpływającą się w ustach. Zupa pełna zdrowych składników takich jak batat, fasola czy czerwona papryka. Proste danie jednogarnkowe wolno-gotowane. Dzięki długiemu duszeniu na małym ogniu otrzymujemy bardzo delikatne i miękkie mięsko. Z kolei warzywa dodawane są na końcu, dzięki temu się nie rozgotowują. Polecam!

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.
Loading...
  1. Marek says:

    Po sukcesie z gulaszem z dziczyzny pokusiłem się o kolejny przepisz – zupę gulaszową z batatami. Jako że lubię zawekować sobie tego typu potrawy i mieć do odgrzania, ponownie robiłem przepis z podwójnej porcję ?. Zupka podobnie jak wszęśniejszy gulasz, wyszła pyszna. Papryka wędzona nadaje zupie super klimatu. Całość jedzona ze świeżą bułeczką…???. Pozdrawiam, napewno jeszcze wrócę ?

Dodaj komentarz