P

Pasta z awokado z jajami i majonezem wegańskim

Pasta z awokado z jajami i majonezem wegańskim

Pasta z awokado z ugotowanymi na twardo jajami, chrzanem i z prostym i szybkim w wykonaniu (jeśli macie blender ręczny) majonezem wegańskim.

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz

Masz konto? Zaloguj się. Chcesz założyć konto? Zarejestruj się!

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *