P

Pasta jajeczna z łososiem i serkiem śmietankowym

Dodaj do Ulubionych

Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami. Już za chwilę będziemy przygotowywać dania z jajami w roli głównej. Dzisiaj proponuję pyszną pastę jajeczno-łososiową do kanapek.

Składniki:

  • 100 g łososia wędzonego
  • 2 jaja ugotowane na twardo
  • 3 łyżki śmietankowego serka kanapkowego
  • garść posiekanego szczypiorku lub cebulki dymki
  • świeżo mielony pieprz

 

Przygotowanie:

Łososia, jaja, szczypiorek drobno posiekać.
Przełożyć do miseczki. Dodać serek, pieprz i dokładnie wymieszać.
Podawać na ulubionym pieczywie (np. na chrupiącej bagietce wieloziarnistej).

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz

Masz konto? Zaloguj się. Chcesz założyć konto? Zarejestruj się!

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *