P

Pasta jajeczna z łososiem i serkiem śmietankowym

Dodaj do Ulubionych

Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami. Już za chwilę będziemy przygotowywać dania z jajami w roli głównej. Dzisiaj proponuję pyszną pastę jajeczno-łososiową do kanapek.

Składniki:

  • 100 g łososia wędzonego
  • 2 jaja ugotowane na twardo
  • 3 łyżki śmietankowego serka kanapkowego
  • garść posiekanego szczypiorku lub cebulki dymki
  • świeżo mielony pieprz

 

Przygotowanie:

Łososia, jaja, szczypiorek drobno posiekać.
Przełożyć do miseczki. Dodać serek, pieprz i dokładnie wymieszać.
Podawać na ulubionym pieczywie (np. na chrupiącej bagietce wieloziarnistej).

Oceń przepis!
Średnia: 0,00 (0 głosów) 0 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 50 głosy, średnia: 0,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz