O

Oczyszczający, odchudzający i uodporniający koktajl z kiwi, selera naciowego i czerwonej pomarańczy

Oczyszczający, odchudzający i uodporniający koktajl z kiwi, selera naciowego i czerwonej pomarańczy

Najpyszniejsze pomarańcze, to tzw. czerwone pomarańcze lub pomarańcze sycylijskie. Słodkie, soczyste z cieniutką skórką. Aromatyczne, intensywne w smaku. Odkryłam je parę lat temu i się w nich zakochałam. Obecnie mamy na nie sezon, często w promocyjnych cenach, więc gorąco Wam je polecam. Mocno dojrzałe poznacie po kolorze miąższu. Blado-czerwony oznacza, że warto poczekać z konsumpcją. Gdy będą dojrzałe będą miały ciemniejszy kolor.

Czerwoną pomarańczą postanowiłam wzbogacić mój ulubiony “Oczyszczający i odchudzający koktajl z kiwi, selera naciowego i miodu”, który ze względu na sporą dawkę witaminy C, dodatkowo wzmocnioną ową pomarańczą, jest świetnym sprzymierzeńcem w sezonie na grypę. 

Oceń przepis!
Średnia: 5,00 (1 głosów) 1 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz