O

Oczyszczający, odchudzający i uodporniający koktajl z kiwi, selera naciowego i czerwonej pomarańczy

Oczyszczający, odchudzający i uodporniający koktajl z kiwi, selera naciowego i czerwonej pomarańczy

Najpyszniejsze pomarańcze, to tzw. czerwone pomarańcze lub pomarańcze sycylijskie. Słodkie, soczyste z cieniutką skórką. Aromatyczne, intensywne w smaku. Odkryłam je parę lat temu i się w nich zakochałam. Obecnie mamy na nie sezon, często w promocyjnych cenach, więc gorąco Wam je polecam. Mocno dojrzałe poznacie po kolorze miąższu. Blado-czerwony oznacza, że warto poczekać z konsumpcją. Gdy będą dojrzałe będą miały ciemniejszy kolor.

Czerwoną pomarańczą postanowiłam wzbogacić mój ulubiony “Oczyszczający i odchudzający koktajl z kiwi, selera naciowego i miodu”, który ze względu na sporą dawkę witaminy C, dodatkowo wzmocnioną ową pomarańczą, jest świetnym sprzymierzeńcem w sezonie na grypę. 

Oceń przepis!
Średnia: 5,00 (1 głosów) 1 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 51 głos, średnia: 5,00 z 5
Opcja dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. ZALOGUJ SIĘ.

Dodaj komentarz

Masz konto? Zaloguj się. Chcesz założyć konto? Zarejestruj się!

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *