Back to home
Ciasta , Desery bez miksera , Dla dzieci , Śniadania , Wegańskie , Wegetariańskie

Wegańskie ciasto z cukinią i orzechami – bez miksera

Wegańskie ciasto z cukinią i orzechami – bez miksera
Autor: Ania, 22 września 2017
DODAJ KOMENTARZ
Chcesz komentować jako gość?
Zaznacz opcję "Wolę pisać jako gość", która pojawi się, gdy wpiszesz komentarz, a następnie klikniesz w pole "Nazwa" (Twój adres e-mail nie będzie widoczny). » więcej informacji
O mnie
Hej, mam na imię Ania.
Kulinarny blog „Moja Delicja„ to mój elektroniczny zeszyt z przepisami. To tutaj zamieszczam wszystkie przepisy na dania, które wypróbowałam i które posmakowały nam na tyle, że warte są ponownego zagoszczenia na naszym stole.Wszystkie zdjęcia są mojego autorstwa i nie wyrażam zgody na ich kopiowanie.
Signature
Reklamy
myTaste.pl
Instagram

@mojadelicja

Użytkowanie Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. więcej informacji

Szanowni Państwo, w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Zamknij

Przeczytaj poprzedni wpis:
Pasta z awokado z jajami i majonezem wegańskim

Pasta z awokado z ugotowanymi na twardo jajami, chrzanem i z prostym i szybkim w wykonaniu (jeśli macie blender ręczny) majonezem wegańskim.

Zamknij